Mini-implanturi ortodontice

 

Materiale de ultimă generație, tehnologia avansată, precum și specializările și supraspecializările doctorilor recomandă Dental Sîrbu ca o clinică de selecție atunci când se doresc tratamente dentare speciale și servicii ireproșabile.

犀利士

Cu ajutorul ortodonției moderne, ramură a stomatologiei care s-a dezvoltat enorm în ultimii ani, a devenit posibil ceea ce înainte era doar un vis.

Rolul unui implant corecțional folosit în stomatologie este înlocuirea unui dinte lipsă. Implanturile ortodontice sunt mult mai mici ca dimensiuni, iar rolul lor este acela de ancoraj pe o perioadă limitată de timp.

,,Pentru fiecare acțiune există o reacțiune egală și opusă.”

Deplasarea dinților este dificilă sau chiar imposibilă atunci când nu există un element de ancorare solid de care să se agațe elementul de tracțiune. Atât inserarea cât și îndepărtarea mini-implanturilor se realizează facil, fără durere și sângerare.

Avantajele mini-implanturilor

  • tratament minim-invaziv
  • ușurință de folosire și inserare
  • păstrarea ancorajului împiedică mișcarea dinților de sprijin
  • tratament economic – costurile necesare unui tratament clasic, invaziv, care implică tratament de canal și coroană depășesc costul redrenării prin mini-implant ortodontic
  • tratament nedureros și rapid

 

[Aparat dentar mobil] [Aparat dentar fix metalic] [Aparat dentar ceramic] [Aparat dentar Safir] [Aparat dentar invizibil (lingual) Incognito] [Aparat dentar (invizibil) Invisalign] [Mini-implanturi ortodontice]